Moderná samolepka na stenu - Čierne mačky

Nový produkt

Skladom

Zrkadlové samolepky a nálepky sú krásnou dekoráciou interiéru. Môžu poslúžiť ako zrkadlo a zároveň oživia stenu Vášho domu či bytu.

Viac detailov

Nákupom tohto produktu získate vernostné body v počte 3 bodov. Ak Váš košík bude obsahovať celkom 3 bodov potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou 0,60 €.


 7 krát predané

9,85 €

Detaily

Modené zrkadlové dekoračné nálepky sú jedinečné. Originálny doplnok  do Vášho domu, bytu, kúpeľne alebo kancelárie. Jedinečný dizajn sa tu stretáva s účelovosťou výrobku. Dekoratívne samolepky a nálepky sú vyrobené z plastu - AKRYL so zrkadlovou povrchovou úpravou, alebo farebné plexisklo. Akrylová samolepka sa skladá z viacerých častí. Každá časť sa lepí samostatne. Niektoré balenie obsahuje montážnu šablónu pomocou ktorej jednoducho aplikujete plexisklo na stenu, sklo, drevo alebo kov. Povrch musí byť čistý aby sa samolepka mohla správne uchytiť. Dekoračné zrkadlové nálepky sa jednoducho aplikujú vďaka obojstrannej samolepiacej fólii.
Obraz na samolepke je odraz priestoru. Je len na Vašej fantázii ako si nálepky nalepíte na stenu.
 
Technické informácie a aplikácia:

* Materiál: Akryl, plexisklo, PMMA
* Farba: zrkadlo a farebné plexisklo
* Samolepka neničí omietku
* Hrúbka: 3 mm
*Aplikácia je jednoduchá - stačí odstrániť lepiacu pásku
  a nalepiť na stenu
*Určené pre rovné a čisté povrchy
*Odporúčame podporiť obojstrannou páskou
.
.
Rozmer dekorácie:
.
.
nastenne hodiny

 Výrobok je vyrobený z vysoko kvalitného akrylu.                             Na spodnej strane je obojstranná pásku. Stačí uvoľniť ochrannú pásku a prilepiť na stenu.

fabrika hodin

Moderné produkt značky Xmomo. Vlastný DESING.                         Sme výrobcovia, kupujete bez sprostredkovateľov kvalitný produkt za dobrú  cenu.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Tvorba web stránok - fofos.sk, s.r.o.