Veľké nástenné hodiny svieži vánok . Strieborné zrkadlové .

12S010S-S HEU-

Nový produkt

Skladom

More modifikácí, viac ako 60 farieb. Vy si zvolte farbu a my Vám VÁŠ model vyrobíme. Je čas na nové FAREBÉ nástenné hodiny DIY. Veľké nástenné 3D hodiny. Orloj hodiny doma na stene. 

Viac detailov

Nákupom tohto produktu získate vernostné body v počte 2 bodov. Ak Váš košík bude obsahovať celkom 2 bodov potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou 0,40 €.


 2 krát predané

25,89 €

Detaily

Najširšia ponuka hodín v rôznych farbách pre dokonalú stenu, viac ako 60 modelov farieb. Śtýlové nalepovacie hodiny. Nástenné hodiny na stenu sú vybavené Quartz tichým strojčekom na akumulátorovú batériu AA 1.5 v, ktorý sa vyznačuje príjemne tichým chodom. Obal strojčeka a ručičky hodín sú vyrobené z pevnej ocele, ktoré sa jednoduché upevní na stenu. Inštalácia je veľmi jednoduchá . Zvyšok komponentov v podobe číslice stačí nalepiť na stenu, pretože sú vyrobené z vnútornej strany samo nalepovacím povrchom, lepiacou páskou. Štýlový model hodín môže krášliť u Vás doma či kanceláriu, ale aj do iných priestorov, ktoré originálne obohatia priestor. Rozmery nálepky hodín: od: 800 x 800 mm možnosť zväčšovať až 1350 x 1350 mm. Rozmery hodinového strojčeka: 120 x 120 mm Dĺžka ručičiek: 30 - 40 cm. Už aj k nám dorazila novinka krásnych hodín v rôznych farbách. Vďaka jednoduchosti aplikácie, unikátnemu dizajnu a bezproblémovému odstránenie z steny sú čo raz viac obľúbené. 

 

* 3D hodiny, Nástenné hodiny, zmenia tvoj pohľad na čas.
* Materiál: Akryl, Pena
* Farba: Bezfarebné, Farebné
* Strojček hodín: Quartz
* Predpísané batérie: napájanie 1x batéria AA 1,5 volt
* Počet batérií: 1 x, Batéria nie je súčasťou balenia
* Batérie v cene: Nie
* Rozmery nálepky minimálne  :   800 x  800 mm
* Rozmery nálepky maximálne : 1300 x 1300 mm
* Hrúbka peny: od 0,6 do  8 mm
* Povrchová úprava: Zrkadlo, Akryl, Fólia, Farba 
* Farba obrázku môže skresľovať skutočnosť nástenných hodín odtieňa
Rozdielne farby na čísliciach je odraz priestoru.
* Zákazková výroba hodín do 10 dní.
  
Video nástenné hodiny:
 
Možnosť výberu farieb podľa RAL vzorky . Za každú zmenu farby  podľa vášho výberu účtujeme príplatok 5,- € .Zmena sa netýka ručičiek a strojčeka.
Za ručičky a strojček účtujeme 4,- €.  Výroba trvá 7 kalendárnych dní od objednania. Do objednávky treba napísať poznámku. Podrobný popis čo požadujete zmeniť.
Objednávku nie je možné zrušiť. Zákazková kusová výroba. Vzor: Prosím o zmenu farby číslic model farby RAL1007  a strojček a ručičky ponechať v pôvodnom stave, alebo ....
 
Vzorkovník FARIEB RAL Motip .
 
INŠTALÁCIA NÁSTENNÝCH HODÍN:

http://www.silapyramidy.eu/pl/blog/119-instalacia-nastennych-hodiny-velke-nalepovacie-hodiny-ako-obraz


Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Tvorba web stránok - fofos.sk, s.r.o.